×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Forumtråd

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
1

Letar rulle!

Postat av adam7889 den 20 April 2018, 15:26
5 kommentarer · 200 träffar
Jag undrar om någon vet namnet på denna rulle jag letar efter? Den börjar med att det är krig mellan 2 länder på ett stort "fält".. sen kommer det typ massa monster/zombie liknande saker och dödar typ allt och alla, själva handlingen handlar om att det är en maskin under jorden där dessa 2 länder krigade som gör monster. De som redan varit monster sen tidigare släpar ner nya människor och lägger dom på maskinen så det blir nya monster.. och nu måste folk förstöra maskinen...

Kan typ allt i filmen men kommer inte fram till vad rullen heter, har testat googla allt möjligt utan resultat. Om det är någon som kan namnet på denna rulle så är ni guldvärda!!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..