×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Letar rulle!

Postat av adam7889 den 20 April 2018, 15:26
5 kommentarer · 450 träffar
Jag undrar om någon vet namnet på denna rulle jag letar efter? Den börjar med att det är krig mellan 2 länder på ett stort "fält".. sen kommer det typ massa monster/zombie liknande saker och dödar typ allt och alla, själva handlingen handlar om att det är en maskin under jorden där dessa 2 länder krigade som gör monster. De som redan varit monster sen tidigare släpar ner nya människor och lägger dom på maskinen så det blir nya monster.. och nu måste folk förstöra maskinen...

Kan typ allt i filmen men kommer inte fram till vad rullen heter, har testat googla allt möjligt utan resultat. Om det är någon som kan namnet på denna rulle så är ni guldvärda!!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..