×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
2

Vi söker just DIG på Swedish Downtown RP. FiveM RP

Postat av CptTimon den 19 April 2018, 21:36
2 kommentarer · 1 023 träffar
Halloj! Vi är en nystartad GTA V FiveM RP servern vid namn Swedish Downtown RP. Vi samlade ett admin-team från de bästa servrarna för att skapa den ultimata RP servern. Vi i admin teamet strävar efter att NI som spelare skall få så bra spelupplevelse som det bara går.

Eftersom vi nyligen startat kommer vi att öppna whitelisten i en vecka för att få in lite nytt blod med nya kompis kretsar. Vi söker dig som är sugen på att driva de olika owhitelistade jobben. Vi söker även dig som vill vara mer åt det kriminella hållet i makten som Gängledare. Du får själv välja var du vill ha ditt gänghus och namn på ditt egna gäng.

Vi har MASSVIS av exklusiva bilar som finns att köpas hos bilhandlarn. Vi har även speciellt gjorda polisbilar som endast finns på vår server.

Det finns drogsystem där du kan sälja till NPC med en chans att polisen blir tillkallad, men också på en väl placerad plats. Det finns Weed, Meth, Kokain och Opium att handskas med.

Det finns bankrån att utföra bland annat i juvel butiken. Eftersom det kan vara bra med att ha vapen med sig under rån så har vi självklart en lokal vapenhandlare som mer än gärna säljer dig ett vapen.

Discord: https://discord.gg/HSYa9Q

Server IP: 173.249.29.107:30120

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..