×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tfue tar paus från streamen: "I feel trapped in my mind"

1
Fortnite-profilen Turner "Tfue" Tenney har bestämt sig för att ta en paus från streamen. Beslutet kommer kort efter spelarens avhopp från sin tidigare trio liksom en längre rättsprocess kring tiden i Faze Clan.
En av Twitchs största profiler, Turner "Tfue" Tenney, har offentliggjort att ha kommer att ta en paus från streaming. Redan i augusti hintade den tidigare Faze Clan-spelaren om att något inte kändes rätt då han öppnade upp för andra speltitlar än Fortnite på sin kanal, men efter en kort Minecraft-stint har han bestämt sig för att ta en paus från streamen. Hur lång denna paus blir är ännu okänt, men med tanke på Tfues tweets kring beslutet kan nog fansen vänta sig att det tar ett tag innan deras favoritstreamer är tillbaka.

I'm taking some time off streaming. I have anything I could ask for in life but for some reason I’m not happy lately. I feel trapped in a negative crawl space in my mind, skriver Tfue via Twitter.

Orsaken till pausen verkar vara Tfues psykiska mående då han via Twitter förklarar att han kan ha allt han vill i livet men att han ändå känner sig olycklig och menar att han känner sig som en fånge. Även om spelaren inte sagt något om sitt psykiska mående tidigare så menar fans att det är väntat att han skulle "gå in i väggen" med tanke på allt som hänt runt om honom det senaste året. I maj stämde han sin tidigare organisation, ett mål som bara eskalerat sedan dess. Dessutom har han nyligen lämnat sin trio på grund av dålig kommunikation och 140 000 dollar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..