×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

NICKMERCS skriver på för Faze Clan

1
Efter uppbrottet med 100 Thieves har Nick "NICKMERCS" Kolcheff valt att skriva på för Faze Clan. Nyheterna offentliggjordes i samband med organisationens födelsedag.
I samband med att Faze Clan fyllde nio år bjöd "the OG:s" in till firande och oväntade nyheter. De inledde sin födelsedagsvideo med att prata om gamla minnen för att sedan blåsa ut ett ljus tillsammans. De inser snart att ljuset innebär att de får varsin önskning. Inte nog med att de önskade sig till längd, fetma och en ny hemsida så önskade Ricky "Banks" Banks att den tidigare 100 Theives-spelaren Nick "NICKMERCS" Kolcheff skulle bli en del av Faze Clan.

NICKMERCS bröt upp med 100 Thieves för inte så längesedan, vilket gjorde att fansen inte väntade sig att han skulle bli en del av Faze — speciellt efter organisationens drama med Turner "Tfue" Tenney. Den 28-åriga spelaren är känd för att slå rekord efter rekord i Fortnite via konsol och innan dess för sina plays i Call of Duty. Det är ännu okänt hur långt hans kontrakt med Faze är, men Banks har i samband med nyheterna sagt att en mer djupgående video kommer att publiceras inom kort.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..