×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NICKMERCS lämnar 100 Thieves: "Nadeshot and I are not cool"

1
Det är inte bara Faze Clan som förlorar Fortnite-spelare, även 100 Thieves får nu sig en känga efter att Nick "NICKMERCS" Kolcheff lämnat organisationen. Orsaken ska vara att han inte kom överens med ägaren, Matthew "Nadeshot" Haag.
I slutet av förra veckan offentliggjorde Nick "NICKMERCS" Kolcheff att han bestämt sig för att lämna 100 Thieves, en organisation som han har varit en del av sedan maj 2016. Även om splitten var mycket mer städad än Turner "Tfue" Tenneys split med Faze Clan, så visade det sig att det låg mer bakom NICKMERCS beslut än vad han inledningsvis menade var på grund av sin saknad av Michigan.

Kort efter att NICKMERCS flyttat tillbaka till Michigan startade han sin stream och förklarade hela situationen för sina fans. Han menar att tanken var att han och 100 Thieves skulle växa tillsammans, men det skulle istället resultera i att hans relation med ägaren Matthew "Nadeshot" Haag skulle förfalla. Orsaken ska vara att Nadeshot lovade NICKMERCS saker, som en vän, men det föll igenom när det väl var dags att göra sakerna verklighet.

I don't hate the guy, I definitely don't hate him, but I don't like him. Him and I are not cool, we'll never be cool. I want nothing to do with him, I'll never do business with him, I'll never sit down at a table with him ever again, sa NICKMERCS under en sändning.

Spelaren lyfte dock att de som arbetar för organisationen gör ett bra jobb, men att detta överskuggas när ägaren av organisationen inte håller sina löften. NICKMERCS uttryckte även att orsaken till att det inte fungerade var eftersom Nadeshot inte vet hur man är en CEO över ett bolag, då han inte har någon erfarenhet och var uppenbart stressad av situationen.


Artikelbild: Logan Dodson, 100 Thieves

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..