×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Världsmästerskap i Fortnite — 100 miljoner dollar i potten för 2019

1
Epic Games har offentliggjort ett världsmästerskap i Fortnite, där slutspelsfasen har en prispott på hela 30 miljoner dollar. Utöver detta kommer flera veckoturneringar att hållas för att dela ut totalt 100 miljoner dollar i prispengar genom 2019.
Utvecklarna bakom världens mest spelade battle royale, Fortnite, har offentliggjort ett världsmästerskap i det omåttligt populära spelet. "Fortnite World Cup" kommer att inledas med tio öppna online-kval som kommer att spelas mellan den 13 april och den 16 juni. Varje vecka står 1 miljon dollar på spel mellan de deltagande spelarna.

De toppande 100 solo-spelarna, samt de toppande 50 duo-lagen, världen över samlas i New York för finalspelet den 26-28 juli. Då ligger prispotten på hela 30 miljoner dollar. Varje spelare som säkrat en finalplats kommer garanterat att vända hem med minst 50 000 dollar och den vinnande solo-spelaren vinner personligen 3 miljoner dollar. Utöver detta kommer det att finnas flera "miniturneringar" i andra spellägen än battle royale på plats.

För den som inte lyckas säkra en plats i världsmästerskapsfinalerna kommer det att finnas fler tillfällen att vinna. Epic Games att hålla turneringar med 1 miljon dollar i prispott varje vecka och formatet kommer att variera genom årets gång. Observera att deltagande spelare måste vara minst 13 år gamla för att få chansen att vinna pengar samt resa till New York för världsmästerskapsfinalerna.


Artikelbild: Epic Games, Fortnite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..