×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Infantry Rifle tar plats i Fortnite Battle Royale

1
Ett nytt vapen kommer till Fortnites Battle Royale-mode. Infantry Rifle äntrar medan Hunting Rifle kan komma att placeras i vaultet.
Nyhetsfeeden i Fortnite har uppdaterats och visar nu ett nytt vapen, Infantry Rifle, tillsammans med meddelandet "coming soon". Vapnets beskrivning förklarar att det bär på en klassisk design, men att det möter en modern spelstil. Vapnet väntas släppas i nästa patch, 7.40, som med störst sannolikhet kommer att gå live under morgondagen, tisdagen den 12 februari.

Det är mycket möjligt att Epic Games kommer att placera Hunting Rifle i vaultet för att göra plats åt Infantry Rifle. Detta då utvecklarna ofta placerar vapen i vaultet för att göra justeringar samt för att spelet ska vara fortsatt balanserat. Om Epic väljer att plocka bort Hunting Rifle betyder detta dock inte att det är borta för alltid, utan vapnet kan komma att återvända i framtiden.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..