×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Guide

Här hittar du flest kistor på Fortnite-kartan

2
Hur bra loot du hittar i början av en battle royale-match kan vara avgörande för hur matchen utspelar sig. För att göra det lättare för dig att veta var du ska droppa när planet flyger över Fortnite-kartan har Fragbite sammanställt de ställena som huserar flest kistor.
Precis som i alla battle royale-spel ute på marknaden är loot något av det viktigaste att hålla ett öga på, speciellt i början av en match då det kan stå mellan liv och död om man lyckas plocka upp ett vapen innan en motståndare.

Den åttonde säsongen har nyss anlänt till spelet och Epic Games har skakat om en hel del sedan föregående säsong. Kartan innefattar nu bland annat en vulkan och Lazy Lagoon. Eftersom kartan har förändrats kan det dessutom vara svårt att veta var man ska droppa för att hitta den bästa looten och just därför har vi sammanställt en karta som visar var det finns flest kistor att öppna på ön.

Flest kistor hittar du i Tilted Towers, tätt följt av Happy Hamlet.
Flest kistor hittar du i Tilted Towers, tätt följt av Happy Hamlet.

Som ovanstående karta visar är Tilted Towers det ställe på kartan som innehåller flest kistor, hela 35 stycken, tätt följt av Happy Hamlet som håller 33 kistor. Den nordöstra sidan av kartan har fått ett stort lyft sedan föregående säsonger, det finns nämligen 26 kistor att öppna i Lazy Lagoon, 13 vid vulkanen och ytterligare 24 kistor vid Sunny Steps och Risky Reels.

Vi hoppas att denna karta kommer att hjälpa er en hel del när ni bestämmer er för var ni ska droppa.
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..