×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Rekordlånga sviten bruten — Ny framtidstjärna i målsättningar

1
Över 500 matcher utan förlust för den danska talangen sedan slutet av oktober har tillslut resulterat med en förlust. EA släpper även en ny framtida stjärnor akademispelare i målsättningar.
Under flera månaders tid har den danska tonåringen utökat sin rekordlånga svit med vinster i Weekend league med över 500 vinster utan förlust, dock stötte han tillslut på en motståndare som kunde stoppa honom. Helgens Weekend league slutar på 535-1 för DanmarkAnders Vejrgang efter 5-1-förlusten mot en spelare med klubbnamnet Black United. Ett makalöst rekord som lär bli väldigt svårt för någon att slå i framtiden.

Anders senaste inlägg efter förra helgens Weekend league.
Anders senaste inlägg efter förra helgens Weekend league.

Anders har i dagsläget fått ihop så mycket som 568 000 följare på twitch.tv där han streamar sina matcher, samt hela 345 000 följare på instagram. Många är intresserade av att se hur de kommer gå för Anders nästa år då han fyller 16 år och uppnår EA Sports ålderskrav för att få spela i professionella sammanhang, något som Anders säkerligen ser fram mot.


Under söndagskvällen släppte EA en ny flik med målsättningar med fokus på spelaren SpanienMarc Cucurella där han får fyra olika specialkort med olika färdigheter samt positionerna vänsterback, mittfältare och vänsterytter. När målsättningarna är slutförda belönas man med det kortet som ska efterspegla Cucurellas framtida topp i karriären i form av Marc Cucurella (87). Ett väldigt intressant kort där enbart egenskapen försvar är under 80 (79) som kommer kunna användas in princip överallt på planen. Utöver detta har även spanjoren fyra stjärnor i både fel fot och fintfärdighet. Mer om hur man låser upp de olika korten och de målsättningar som krävs för att komma vidare hittas inne i FUT-menyerna.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..