×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Tonåringen sätter nytt världsrekord i FUT

1
Den unga spelaren har dykt upp i flera nyheter i FIFA-världen den senaste tiden. Efter att ha utökat sin matchhistorik varje helg under höstens gång har han nu satt en ny milstolpe, ett nytt världsrekord.
Många har det kämpigt i helgligan (en turnering som spelas varje helg med kval via divisionssystemet i spelet), men i Danmark finns det en spelare som imponerar världen. Den 14-åriga danska stjärnspelaren Anders Vejrang som spelar för RB Leipzig har satt en ny milstolpe på 300 raka vinster i Weekend-League, vilket är ett nytt världsrekord.

Anders har spelat FIFA sedan FIFA 13 släpptes och har fortsatt starkt in på FIFA 21. Med en nuvarande matchstatistik på 486/7/32 på Ultimate-Team känns det inte helt omöjligt att han kommer att fortsätta öka sitt rekord och nå målet i karriären - att bli den bästa FIFA-spelaren i världen. För att få spela på professionell nivå får han dock vänta lite, då EA inte tillåter spelare under 16 år att tävla i internationella turneringar.

Anders sa som följer till SportBible:
"Mina föräldrar är mycket stödjande. Min mamma körde mig till alla nationella turneringar, hon hjälper mig med att resa mycket och hon förstår helt möjligheten som FIFA erbjuder mig. Jag är väldigt ambitiös och så länge jag inte är tillåten att tävla i internationella turneringar, så är de helgligan som är min tävling att lysa i.

Jag vill göra mål. Jag försvarar på en mycket hög linje, pressar min motståndare så mycket som möjligt och försöker använda min skicklighetsuppsättning i offensiven. Jag respekterar varje motståndare och jag vill bara vinna. Jag tar det match för match och hoppas kunna vara obesegrad så länge som möjligt."

Anders brukar streama sina matcher när han spelar på twitch.tv och det går även att följa hans uppdateringar på rblz_anders twitter.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..