×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Sverige

Malmö FF presenterar FIFA-lag — tre spelare kontrakteras

1
Under helgen offentliggjorde Malmö Fotbollförening sitt FIFA-lag. David Eidhammer, Sami Mandas och Zackarias Johansson kommer att respresentera de himmelsblåa färgerna i den kommande eAllsvenskan-säsongen.
Via ett pressmeddelande har Malmö Fotbollförening, MFF, offentliggjort att de går in i esport. Föreningen har valt att skriva kontrakt med tre spelare, som tillsammans kommer att representera Malmö FF i eAllsvenskan 2019.

Laget består av David Eidhammer som är 21 år gammal och kommer från Linköping. Han har sedan tidigare deltagit i FUT Champions Cup i London, Storbritannien, samt vunnit svenska Cashligan. Truppens andra spelare är Sami Mandas som föddes i Syrien 2001, men som nu bor i Stockholm. Han har sedan tidigare rankats som en av världens 300 bästa spelare på Xbox. Sist men inte minst kommer Zackarias Johansson in i laget. Han är 18 år gammal och är uppvuxen i Kungsbacka utanför Göteborg. Zackarias största prestation under sina tio år som FIFA-spelare är plats 25 i Weekend League-turneringen där världens alla spelare deltar.

Trion kommer att ha tilgång till ett multiprofessionellt hälsoteam bestående av en psykolog, fysioterapeut, ergonom samt en dietist. Spelarna kommer, tillsammans med teamet bakom dem, att förbereda sig inför ligan som går av stapeln den 1 mars. Kontrakten med spelarna stäcker sig initialt över ligans gång och de kommer att träna på Stadion tre gånger i veckan.


Artikelbild: Malmö FF
Ad

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..