×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk Elitfotboll gör esportsatsning — presenterar eALLSVENSKAN

3
Svensk Elitfotboll har, tillsammans med Dreamhack och Discovery Networks, offentliggjort eALLSVENSKAN. En liga i Fifa 19 med 12 av Sveriges största fotbollsklubbar. Ligan kommer att ha en prispott på 500 000 kronor samt ge bättre rankning inför kvalet till eWorld Cup.
Nu tar även Svensk Elitfotboll steget in i esporten. Tillsammans med Dreamhack och Discovery Network har de nu offentliggjort eAllsvenskan. Ligan kommer att spelas i Fifa 19 och har 12 av Sveriges största fotbollsklubbar, AIK, Djurgårdens IF, Hammarby IF, Örebro SK, Östersunds FK, GIF Sundsvall, Örgryte IS, BK Häcken, Helsingborgs IF, Jönköpings Södra IF, Malmö FF och AFC Eskilstuna. Den totala prispotten liger på hela 500 000 kronor.

eALLSVENSKAN startar den första mars och pågår fram till den 25e maj. Varje lag kommer att spela elva omgångar var, alltså möter de varandra en gång. De åtta bästa lagen i ligan kommer att gå vidare till finalen som avgörs den 25e maj. Det vinnande laget kommer, förutom prispengarna, förbättra sin rankning till kvalet för eWorld Cup. Hela ligan kommer att sändas via streamingtjänsten Dplay.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..