×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Dota-profilen hoppas bli Miss Universe — vill lyfta esport i tävlingen

1
Kan en Dota-spelare bli Miss Universe?
Kan en gamer bli Miss Universe 2023? Ptja, det finns åtminstone en chans.

Dota-profilen Destiny "Destiny" Anbar, som är engagerad i Dota-organisationen Valkyries och ambassadör för Women In Games, har nämligen meddelat att hon ställer upp i Miss Texas som är en kvaltävling till världens kanske mest kända skönhetstävling.

I ett inlägg på Twitter skriver Destiny, som redan vunnit deltävlingen Miss Haslet, att hon ser fram emot att få berätta om sitt engagemang inom esporten och framförallt Dota.

"Jag tävlar i Miss Texas USA (kval till Miss Universe) i juli och jag är så taggad på att prata om mitt engagemang inom esport, Dota, Valkyries, Strive Now och mitt dagliga liv som dataingenjör. Kan inte vänta! skriver Destiny i sitt inlägg.


Artikelbild: Destiny/Twitter och Pressbild/Valve
Videokälla: The International/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..