×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Nya anklagelser mot misstänkta fuskarna: "Matchen var fixad"

1
Det fuskanklagade laget anklagas nu även för matchfixing.
Dota-scenen har under starten av året bombarderats med nyheter kring skandallaget Knights. Laget har under hela säsongen varit fuskanklagade och många blev väldigt frustrerade när de lyckades kvala till Lima-Majorn. Nu är de på tapeten igen för ytterligare rykten, denna gången om matchfixing.

Den ukrainska kommentatorn och Dota-experten Vitalii "V1lat" Volochai ska orimligt stora pengar blivit placerade mot Knights i deras match mot EHOME. Knights som redan kvalificerat sig till Majorn hade inget att vinna i matchen och V1lat berättar att han varit i kontakt med oddssättare som berättat detta för honom.

V1lat menar även att detta inte är första gången detta hänt i denna säsongen av DPC. Han menar att skumma bets har placerats på saker som första tornet, first blood och ojämna kills. Detta i matcher där Dawn Gaming har spelat. Han påstår att detta är ett av de mest korrupta lagen i Dota.




Artikelbild: Royal Never Give Up, V1lat
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..