×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Nya anklagelser mot misstänkta fuskarna: "Matchen var fixad"

1
Det fuskanklagade laget anklagas nu även för matchfixing.
Dota-scenen har under starten av året bombarderats med nyheter kring skandallaget Knights. Laget har under hela säsongen varit fuskanklagade och många blev väldigt frustrerade när de lyckades kvala till Lima-Majorn. Nu är de på tapeten igen för ytterligare rykten, denna gången om matchfixing.

Den ukrainska kommentatorn och Dota-experten Vitalii "V1lat" Volochai ska orimligt stora pengar blivit placerade mot Knights i deras match mot EHOME. Knights som redan kvalificerat sig till Majorn hade inget att vinna i matchen och V1lat berättar att han varit i kontakt med oddssättare som berättat detta för honom.

V1lat menar även att detta inte är första gången detta hänt i denna säsongen av DPC. Han menar att skumma bets har placerats på saker som första tornet, first blood och ojämna kills. Detta i matcher där Dawn Gaming har spelat. Han påstår att detta är ett av de mest korrupta lagen i Dota.
Artikelbild: Royal Never Give Up, V1lat
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..