×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Dota-stjärnan om TI-vinsten: "Man får inte så mycket"

1
Wu "Sneyking" Jingjun avslöjar vinstpengen från The International 11 efter skatterna och avgifterna.
The International-vinnaren "Sneyking" från Tundra Esports avslöjar hur mycket han tjänade på att vinna guldet i TI11 efter skatter och avgifter.

Det var under en livesändning på Twitch som stjärnan besvarade en chattares fråga om hur mycket han fick av Tundra efter skatt och avgifter från TI11-prispengen på över 88 miljoner kronor.

- Jag kommer inte att säga den exakta siffran, men det är mindre än 1 miljon dollar. Så det är en massa saker som tas från en TI-vinst... En TI-vinst ser bra ut, men på pappret är det så många avgifter och skatter så man får i slutet inte så mycket, säger Sneyking.



Reddit räknade en användare ut att med prispengen till laget går ungefär 1,7 miljoner dollar var till spelarna med en förutsatt lagavgift på 10%, följt av 39% av federala skatter runt 600.000 dollar som lämnar spelarna med ca 930.000 dollar.

Artikelbild: Pressbild/Epicenter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..