×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Spelarna rasar mot Valve efter inställda Majorn: "Bryr sig inte ett skit"

1
Kritikstorm mot Valve efter gårdagens besked.
Efter att Valve under gårdagen meddelat att årets första Major ställs in vällde kritiken mot speltillverkaren in. I oräkneliga inlägg på sociala medier valde spelare, experter och fans att uttrycka sitt missnöje med hur frågan skötts.

Framförallt har kritiken handlat om hur Valve kommunicerat kring frågan. Enligt kritikerna borde speltillverkaren haft bättre framförhållning och involverat de berörda spelarna och lagen mer i processen.

"Valve tycker inte att proffsscenen ger något värde till deras produkt. De bryr sig inte ett skit om sina så kallade partners", skrev bland annat den tyska Quincy Crew-spelaren Maurice "KheZu" Gutmann om Valve efter beskedet.


Team Secret-stjärnan Syed Sumail "SumaiL" Hassan var också kritisk mot hur frågan hanterats. "Antingen kommuniceras saker bättre eller så kommer Dota kanske bara att dö ut helt och hållet", skrev stjärnan och lyte tanken om en bojkott av nästa DPC-säsong.


Efter kritikstormen valde Valve att be om ursäkt för situationen. I ett meddelande medger speltillverkaren att man skulle ha kommunicerat bättre och att man nu ser över möjligheterna att ha någon form av turnering som ersätter Majorn.

Enligt Valve ska beslutet att ställa in Majorn delvis bero på att det inte finns någon turneringsarrangör som är villig att genomföra turneringen på grund av den ökade spridningen av covid-19.


Artikelbild: Pressbild/Starladder
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..