×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Chockbeskedet: Årets första Dota-major inställd — inga DPC-poäng delas ut under säsongen

1
Valve har beslutat att inte genomföra säsongens Major på grund av pandemin.
Idag meddelar Valve att speltillverkaren beslutat att ställa in årets första planerade Dota 2-major. Beskedet tas efter att nya restriktioner införts till följd av den ökade spridningen av covid-19. Enligt Valve innebär restriktionerna att det blir för svårt för arrangören att få alla lag på plats.

I och med att DPC-säsongens Major ställs in har Valve dessutom beslutat att samtliga DPC-poäng som det tävlas om i den pågående säsongen flyttas till årets senare säsonger. Det innebär att lag som når en stark placering i DPC den här säsongen inte kommer att få några poäng som kan hjälpa i jakten på en Major eller The International-plats.

Beslutet att flytta DPC-poängen har kritiserats av bland annat Dota2-profilen Jack "KBBQ" Chen. "Varför känns det som att vi precis fick fick veta att hela den första DPC-touren i princip är meningslös", skriver KBBC på Twitter.



Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..