×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

TBT: Åtta år sedan Alliance vann TI3 — återupplev bragdsegern

1
Det blev inget The International i Stockholm i år. Men svensk Dota har tidigare dominerat. Speciellt under 2013 när Alliance vann The International 3. Det är nu åtta år sen.
Igår, 11 augusti, var det exakt åtta år sedan det helsvenska laget Alliance vann The International 3. Finalen ses som en av de bästa finalerna någonsin. Trots att Alliance hade gått vinnande med 2-0 i upper bracket mot finalmotståndarna Natus Vincere så blev finalen inte lika lätt.

Svenskarna gick vinnande ur det första gamet med många säkra picks. I de följande två matcherna så valde Alliance dock att spela lite annorlunda och de straffade dem. De var nu bara en förlust ifrån att inte vinna TI. De lyckades dock vinna det fjärde gamet och nu stod allt på den sista matchen.

Det femte gamet är utan tvekan ett av de mest spännande matcherna i esportens historia. Matchen var jämn hela vägen igenom men tillslut tog Navi kommando över kartan. Det såg nu ut som att de skulle vinna matchen men när de valde att gå för Roshan i matchens slutskede så såg Alliance sin möjlighet. De började nu pusha genom top lane och ta sig in i basen.

Natus Vincere insåg sitt misstag och valde att försöka ta sig hem. Men det blev inte så lätt när de försökte TP:a. Gustav "s4" Magnusson kom med sin Puck och lyckades avbryta två stycken TP:s. Detta gjorde att resterande Alliance-spelare kunde ta sig igenom hela basen och tillslut sänka Navi's Ancient.

Alliance släppte under gårdagen ett klipp för att hedra vinsten


Game 5 av den spännande matchen

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..