×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

4 Clovers & Lepricon vinner Moonducks "Elimination Mode"

3
Det var USA mot Europa, Digital Chaos mot 4 Clovers & Lepricon och antalet udda hjältar som användes var uppfriskande många.
Finalen spelades igår kväll och 4 Clovers & Lepricon står som vinnare efter att ha besegrat Digital Chaos med 3-1 i en finalserie där många hjältar som sällan spelas nuförtiden fick visa vad de går för. Med tanke på spelläget som användes kunde man tro att man i första matchen skulle se helt vanliga "meta-picks" och sedan se fler och fler för stunden ovanliga hjältar desto längre in i matchserien lagen tog sig. Ungefär så såg det ut också.

I den första matchen var det som vilken Dota 2-match som helst. Redan i match två började dock spelläget göra sitt då Clinkz, Morphling och Centaur gjorde entré. I match tre hade vi nöjet att se Mirana, Pudge, Abaddon, en offlane Enchantress och en Phantom Assassin som höll på att bli den tredje i historien att bygga en Divine Rapier i en proffsmatch. Matchen tog dock slut precis innan den hann färdigställas.

I den fjärde matchen som också blev den sista kunde man se Spectre, Venomancer och Brewmaster kämpa mot Night Stalker, Treant Protector, Sven och den hjälte som många drömde mardrömmar om under patch 6.83, Per "Pajkatt" Olsson Lilles ständigt skrattande Sniper. Efter några underhållande matcher visade européerna i 4 Clovers & Lepricon att de var det starkare laget ikväll och även det lag som bäst kunde anpassa sig efter spelläget.

USA Digital Chaos vs. Europa 4 Clover & Lepricon

DC: TC, YawaR, BuLba, Aui_2000, Biryu
4C&L: swiftending, Pajkatt, SexyBamboe, Saksa, EGM


Moonduck Studios har nog satt sig själva på kartan i och med detta evenemang och även om tävlingen i sig var liten och saknade de stora topplagen så verkar den ha gått hem så pass väl hos de som tittade att det mycket väl kan tänkas att något liknande anordnas igen i framtiden. Kanske passar en tävling med det här spelläget extra bra såhär när det börjar bli dags för en ny patch och publiken känner sig ganska mätt på det 30-tal hjältar som väljs oftast när proffslagen möter varandra?

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..