×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

VIDEO: Här får CS-proffset barbröstat besök — mitt under majorkvalet

1
Bad News Bears-spelaren Gabe "Spongey" Greiner fick oväntat besök under nattens majorkval.
Även CS-proffs behöver få mackor levererade till datorn från farsan ibland. Det blev tydligt i nattens match mellan Bad News Bears och EXTREMUM, då matchen kort avbröts när Bad News Bears-spelaren Gabe "Spongey" Greiners barbröstade pappa mitt under matchen klev in i spelarens bärandes på en smörgås.

Enligt regelboken för RMR-turneringar får ingen annan än spelaren vara i spelarens rum under matchen, men det verkar inte som om att Bad News Bears bestraffades för händelsen. Trots den otillåtna fördelen lyckades Bad News Bears inte ta sig igenom gruppspelet utan förlorade matchen med 2-0 och slutade därmed sist i sin grupp.

Fragbites redaktion har under dagen noga granskat videomaterialet för att avgöra vilken typ av macka Spongey fick levererad till sig men inte kunnat enas om ett svar. Har du mer information om händelse får du gärna tipsa redaktionen i kommentarsfältet nedan.

Videokälla: Beyond The Summit/Twitch

Vad har du helst på din macka?

195 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..