×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Ninjas in Pyjamas i storform — vinner mot Faze Clan

1
Efter att förlorat sin första gruppspelsmatch verkar nu Ninajs in Pyjamas ha vaknat till. Efter en vinst mot ENCE ställdes de nu mot Faze Clan. Det blev en jämn kamp men efter bra spel av Fredrik "REZ" Sterner och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora kunde NiP säkra sin andra vinst i gruppspelet.
Inför mötet mot Faze Clan hade Ninjas in Pyjamas förlorat en match och vunnit en match i ESL Pro League. Det svenska laget valde att starta matchen på Overpass och vann den inledande pistolrundan. De tappade dock rundan som följde samt två till direkt därpå. När svenskarna fått upp vapen så kunde de nu vinna rundor. De tappade bara tre rundor till under den första halvan och gick in med nio rundor till sidbytet. Faze kunde nu vinna pistolrundan trots tre frags från Hampus "hampus" Poser. Efter det kunde Faze utjämna matchen till 9-9. Det blev en otroligt jämn andra halva men NiP var först till 14. Direkt efter detta tappade de dock en snabb B-runda från Faze när de endast hade halvköpt. Detta gjorde att Faze återigen kunde utjämna matchen. De sista två rundorna gick svenskarnas väg och de plockade upp sitt kartval med 16-14.

Matchen gick nu vidare till Train och återigen var Faze starka på pistolrundorna. De vann den inledande rundan men denna gången var det ninjornas tur att vinna ett forceköp. Mycket tack vare snyggt aggressivt spel och många multifrag rundor av Fredrik "REZ" Sterner så kunde NiP få med sig hela elva rundor till sidbytet. De såg ut att få det tuffare på sin T-sida och lyckades inte vinna forceköpet denna gången. Faze såg ut att starka en comeback och lyckades få matchen till 11-12. NiP hittade då en svag punkt på B där Marcelo "coldzera" David hade svårt att stoppa svenskarna. De vann nu fyra raka rundor för att säkra vinsten med 16-11.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..