×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Video

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Evenemang

Video: DreamHack en favorit hos proffsen innan PGL fick majorn

2
På DreamHack Masters Las Vegas frågade vi flera profiler om vilka de tyckte skulle arrangera nästa major, och var någonstans. Notera att denna video gjordes innan PGL offentliggjordes som nästa majorarrangör.
I veckan offentliggjordes det att PGL kommer att stå värd för nästa majorturnering, detta i polska Krakow. Innan detta var offentliggjort, närmare bestämt under DreamHack Masters Las Vegas, ryckte vi tag i en och annan toppspelare för att kolla vilka de skulle vilja se arrangera — och PGL kom aldrig på tal.

Istället var det DreamHack som "vann" mellan de utvalda proffsen, då majoriteten av spelarna i intervjun nämnde den svenska arrangören som en välförtjänt värd av nästa Valve-stämplade miljondollarturnering.

"I think it would be nice to give DreamHack the opportunity, to give them the major. I think they have deserved the chance to do it", svarade North-spelaren René "cajunb" Borg.

Nu är det självklart värt att ha i åtanke att samtliga spelare var på plats på en DreamHack-turnering, och kan mycket väl ha färgats av närliggande minnen. Dessutom var det ett tag sedan PGL sågs arrangera en CS:GO-turnering, vilket helt klart kan ha hindrat dem från ligga i spelarnas arrangörsförråd.

DreamHack har arrangerat tre majorturneringar tidigare, bland annat den absoluta första under DreamHack Winter 2013. Det har dock gått nästan ett och ett halvt år sedan DreamHacks senaste majorarrangemang, detta när de intog rumänska Cluj-Napoca, en turnering som definitivt höll hög klass, men som — liksom Masters Las Vegas — saknade en stark publikuppslutning.

PGL:s majorturnering kommer att arrangeras i TAURON Arena Kraków den 16-23 juli.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..