×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polen

Nästa major blir i Krakow — PGL arrangerar

3
PGL har offentliggjort att de kommer arrangera den elfte Valve-stämplade majorturneringen, detta i polska Krakow.
Nu står det klart var, när och hur nästa majorturnering för Counter-Strike: Global Offensive arrangeras. Turneringen kommer att hållas av PGL, som tidigare hjälpt DreamHack med produktionen bakom DreamHack Cluj-Napoca, men som nu debuterar som arrangör för en major.

Staden blir polska Krakow, och arrangemanget kommer att ske i mitten av juli där slutspelet kommer att avgöras den 16-23 juli. De fyra första dagarna kommer att ägnas åt gruppspelet, som förmodas att återigen använda sig av Swiss-formatet, medan de tre avslutande dagarna är ägnade åt slutspelet.

Turneringen kommer att arrangeras i TAURON Arena, som fyller över 15 000 åskådare vid sportevenemang, 18 000 vid konserter. Arenan har en historia inom esport då den under 2016 var lokalen för ett av stoppen på slutspelsturnén för LCS Europa.

Fragbite-representanter diskuterar PGL, Krakow och mycket mer.


Garanterat ett svensklag på plats

Den föregående majorturneringen, Eleague Major 2017 i Atlanta, avgjordes i januari där danska Astralis stod som segrare. Ett annat lag som gjorde väl ifrån sig på plats var svenska Fnatic, som tack vare sin slutspelsplats säkrat deltagande för ovanstående turnering.

Major Legends

Danmark Astralis
Polen Virtus.pro
Sverige Fnatic
Brasilien SK Gaming
Europa FaZe Clan
Cis Natus Vincere
Kazahkstan Gambit
Danmark North

Ovanstående lag är klara för PGL Major Krakow 2017.

Utöver Fnatic kommer samtliga svensklag att behöva kvala in till Krakow-majorn. Godsent, som också var på plats i Atlanta, kommer att ha en plats i det europeiska offlinekvalet den 15-18 juni. NiP Gaming kommer å andra sidan att behöva deltaga, och placera sig topp två, på en europeisk Minor-turnering för att ens få chansen att ta del av finalkvalet.

Kval

1-4 juni: Asiatisk minor
8-11 juni: Östeuropeisk minor
8-11 juni: Amerikansk minor
15-18 juni: Europeisk minor

29 juni - 2 juli: Finalkval

Foto: EuropeanArenas

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..