×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden vill satsa på coachrollen – kan ha avslutat spelarkarriären

1
Maikil "Golden" Selims nästa steg i karriären är att bli coach.
Den svenske Counter-Strike-spelaren Maikil "Golden" Selim kan ha avslutat spelarkarriären för att istället övergå till en roll som coach. Det meddelar Golden i ett inlägg på X kort efter att han och Eyeballers meddelat att de går skilda vägar.

30-åringen, som spelat professionell Counter-Strike sedan 2016 för lag som Fnatic, Cloud9 och Godsent, skriver i sitt inlägg att steget till att bli coach känns naturligt.

”Mina nästa steg är ganska klara då CS är allt för mig. Jag håller det kort. Framöver kommer mitt nästa äventyr att vara som coach. Det är ett naturligt steg för mig efter att ha varit IGL och tävlat i 10 år”, skriver Golden i sitt uttalande.

Under sin mångåriga karriär nådde Golden sina största framgångar som in-game leader för Fnatic. Tillsammans med laget vann han bland annat World Electronic Sports Games 2017, IEM World Championship 2018 och ESL Pro Leagues elfte säsong år 2020. Han var dessutom del av den svenska Fnatic-femma som vann Dreamhack Masters Malmö på hemmaplan.


Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: European Pro League/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..