×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Finaldags i Finland — Ence ställs mot Heroic

1
Ence och Heroic gör upp om en miljon kronor i Finland.
För fyra dagar sedan startade LAN-turneringen Elisa Masters i finska Esbo. Nu är finalen bara ett timmar bort och lagen som gör upp om vinstsumman 100 000 dollar (cirka 1 miljon kronor) är hemmaorganisationen ENCE Esports och utmanarna Heroic.

ENCE Esports
gla1ve, Neityu, sdy, podi, xKacpersky

Heroic
degster, kyxsan, NertZ, TeSeS, sjuush

Ence lyckades under lördagen besegra det talangfulla laget The MongolZ i sin semifinal. På andra sidan slutspelsträdet besegrade Heroic ukrainska B8. När Heroic och Ence mötte varandra i gruppspelet var det Heroic som var det starkare laget.

Turneringens svenska representanter var Ninjas in Pyjamas. Det svenska laget spelade turneringen med akademispelaren Jacob "jocab" Nerheden istället för Max "maxster" Jansson som tvingades avstå på grund av en oväntad hälsosituation och blev utslagna redan första dagen.

Finalen startar 16.00 och avgörs i bäst av fem kartor. Oavsett resultat kan publiken glädjas eftersom både Heroic-coachen Eetu "sAw" Saha och Ence-spelaren Paavo "podi" Heiskanen är finländare.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..