×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

friberg efter NIP:s uttåg i Finland: "Haft otroligt mycket otur"

2
Ninjas In Pyjamas-legendaren lider med sitt före detta lag.
Under gårdagen åkte Ninjas in Pyjamas på en av de tyngre förlusterna för året när laget slutade sist i LAN-tävlingen Elisa Masters Espoo. Efter NIP:s förlust mot det finska laget JANO Esports valde den svenska NIP-legendaren Adam "friberg" Friberg att dela sina tankar om situationen.

"Även om NIP hade en standin, måste detta smärta mycket. De har haft otroligt mycket otur med att många av deras spelare missat turneringar, men det bara fortsätter hända för dem...", skriver friberg i ett inlägg på X.

Förutsättningarna för NIP inför tävlingen var inte optimala då man tvingades göra ett sent byte i femman då Max "maxster" Jansson på grund av hälsoskäl tvingats ställa in sin medverkan. Istället spelade man med akademispelaren Jacob "jocab" Nerheden som fick hoppa in i femman med kort varsel.

För NIP väntar nu ett par veckor utan några inplanerade tävlingsmatcher innan laget kliver in i Svenska Cupen-slutspelet den 7 november. Därefter reser laget till Kina för att delta i RMR-tävlingen inför Majorn i Shanghai.


Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/NIP
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..