×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Ence-tränaren tokhyllar nyförvärvet från Ninjas In Pyjamas

1
Ninjas In Pyjamas släppte akademispelaren till Ence Esports. Nu hyllas han av sin nya coach.
Förra veckan stod det klart att Ninjas in Pyjamas sålt sin polska talang Kacper "xKacpersky" Gabara till lagets nordiska konkurrent ENCE Esports. Nu väljer Ence-tränaren Niclas "enkay J" Krumhorn att tokhylla spelaren.

Det är i en intervju med CS-sajten HLTV som enkay J ösert beröm över lagets senaste tillskott ocher lyft fram det starka intryck som den nye spelaren gjort på laget. I intervjun förklarar enkay J att xKacpersky snabbt etablerat sig som en aggressiv och innovativ spelare, i skarp kontrast till de tidigare medlemmarna Krzysiek "Goofy" Gorski och Kacper "kylar" Walukiewicz, vars spelstil var mer återhållsam.

— Han var den aggressiva spelaren, han tog risker hela tiden, var lite galen och innovativ när det kom till spelupplägget, och alla de sakerna hade den tidigare truppen saknat, säger Enkay J i intervjun som avslöjar att lagets performance coach Sens också blivit imponerad av spelaren och rekommenderade tidigt att kontraktera spelaren.

— Efter den första träningen skrev Sens till mig och sa "Ge den här killen ett kontrakt", och det kände jag också. Jag blev inte överväldigad, men väldigt imponerad, berättar Enkay J och tillägger att xKacpersky visade en energi och kommunikativ närvaro på servern som var oväntad, med tanke på hans blyga framtoning under intervjuer.

Den forna NIP-spelaren spelar sin första tävling tillsammans med Ence just nu då laget deltar i den finska LAN-tävlingen Elisa Masters Espoo där Ninjas In Pyjamas slutade på en sistaplats. Ence har efter två spelade matcher en match och en förlust och spelar ikväll en direkt avgörande match mot 9z Team där vinnaren kniper den sista slutspelsplatsen i tävlingen.

Artikelbild: Kim Andersson och Igor Bezborodov/ESL
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..