×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Nemiga vinner sin första LAN-turneringen: "Så stolt över mitt lag"

1
Succélaget vinner RES Regional Champions och säkrar en plats i ESL Pro League under samma helg.
Nemiga Gaming har haft en riktig succéhelg. På lördagen spelade laget till sig en plats i kommande ESL Pro League och några timmar senare vann de för första gången en internationell LAN-turnering.

"Vann RES Regional Champions. Otroliga känslor. Så stolt över mitt lag. Hårt arbete lönar sig", skriver lagets kapten Aliaksandr "1eeR" Nahorny i ett inlägg.

ESL Pro League-platsen knep Nemiga genom att besegra 3DMAX i ESL Challenger League och RES-titeln säkrades genom segern mot Unpaid. Nemiga vände båda matcherna från 0—1 till 2—1 i kartor.

Helgen är dock inte över för succélaget. Klockan 17.00 på söndag ställs de mot svensklaget Sangal i finalen av ESL Challenger League.

För RES-turneringen belönas Nemiga med 150 000 dollar (cirka 1,6 miljoner kronor) och för ESL Challenger League belönas laget med minst 10 000 dollar (cirka 105 000 kronor).

Artikelbild: Pressbild/Relog Media
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..