×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Vd:ns känga till konkurrenten: "Shitshow"

1
Lagägaren var inte nådig i sin kritik.
När nyheten om att Guild Esports sålts med skulder på nästan 30 miljoner kronor passade den brittiska esportorganisationen Into The Breachs vd på att rikta en känga till sina konkurrenter. I ett inlägg på X valde Sam "SlayTheMinotaur" Macedonio att kalla Guild Esports för en "shitshow" och uppmanade organisationens sponsorer att överväga andra alternativ.

"Trött på att slösa era pengar? Hör av er till oss för långsiktig stabilitet, bra innehåll, flera live-turneringar per år och kostnadseffektiva partnerskap som går direkt till våra lag", skriver SlayTheMinotaur i sitt inlägg.

Förutom att framhäva Into The Breach valde han också att lyfta upp andra brittiska organisationer som Team Endpoint, Fnatic, Tundra Esports, GiantX och RSV som positiva exempel.

"Tappa inte tron på grund av den här shitshowen. Esport är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig när man samarbetar med rätt företag."


Artikelbild: Pressbild/Into The Breach och SlayTheMinotaur/X
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..