×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

HLTV uppdaterar rating-systemet för Counter-Strike 2

1
CS-sajten gör justeringar till följd av Counter-Strike 2.
CS-sajten HLTV meddelar idag att man uppdaterar sitt vida använda ratingsystem, nu kallat Rating 2.1, för att bättre passa de förändringar som införts med Counter-Strike 2. Systemet, som tidigare gick under namnet Rating 2.0, har justerats för att hantera nya förutsättningar som följer av de förändringar som kommit med den senaste upplagan av spelet.

Den senaste uppdateringen kommer efter ett års insamling av data från CS2-matcher. Målet med Rating 2.1 är att återgå till den ursprungliga avsikten med ett genomsnittligt betyg på 1.00 över turneringar, något som med tiden förändrades i Rating 2.0.

Systemets underkategorier – kills, överlevnad, skada, KAST och Impact – finns kvar, men alla fem har nu lika stor vikt i slutbetyget. Vissa specifika justeringar har också gjorts, till exempel att poängen som ges vid sparande i förlorade rundor har minskats och att assister värderas högre.

HLTV meddelar också att arbetet med en mer omfattande uppdatering, Rating 3.0, redan är påbörjat.


Artikelbild: Pressbild/HLTV och Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..