×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Brollan överlever i Rio efter dubbel övertidsrysare

1
Ludvig "Brollan" Brolin kan fortfarande nå slutspelet i Brasilien. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Brollan överlever i Rio efter dubbel övertidsrysare

Hoppet om en slutspelsplats lever för den enda svenska spelaren i IEM Rio. Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz vann igår kväll sin första lower bracket-match i tävlingens gruppspel efter att ha besegrat Complexity Gaming med 2-0 i kartor.

Både Vertigo och Inferno gick till övertid och bägge kartorna slutade 16-12 till Mouz. Brollan var en av serverns vassaste spelare och avslutade matchserien med högst HLTV-rating av samtliga.

Vinsten innebär att Brollan och Mouz får spela en direkt avgörande match om den sista slutspelsplatsen i grupp A ikväll klockan 21:00 då laget möter Faze Clan.

Mouz vs Complexity

Metizport till CCT-slutspel — vann avgörande gruppspelsmatchen

Svenskarna i Metizport säkrar en slutspelsplats i CCT Season 2 Europe Series 14. Laget vann den direkt avgörande gruppspelsmatchen igår mot Alternate Attax med 2-0 i kartor och är därmed klara för tävlingens åttondelsfinal.

Metizport vs Alternate Attax

Kappa Bar tar övertygande seger i Svenska Cupen-gruppspelet

Kappa Bar öppnar Svenska Cupen-gruppspelet starkt och vinner sin första match mot Knaeskydd med 2-0 i kartor. Laget kommer nu att ställas mot Megoshort i gruppens upper bracket-final medan Knaeskydd får möta Lilmix i gruppspelets första elimineringsmatch.

Kappa Bar vs Knaeskydd

Dagens svenskmatcher

IEM Rio 2024 (gruppspel)
Mouz vs Faze Clan

Svenska Cupen (gruppspel)
Megoshort vs Kappa Bar

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..