×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Klart: IEM Rio-finalen kommer att spelas i bo5-format

1
Bo5 ser ut att bli det nya standardformatet för finaler.
Finalen av miljontävlingen IEM Rio kommer att spelas i ett bo5-format, rapporterar CS-sajten HLTV. Det innebär en förändring från det tidigare bo3-formatet som tidigare använts av tävlingsarrangören ESL för liknande evenemang.

Michael Parsons, Senior Product Manager för Counter-Strike på ESL FACEIT Group, förklarade att beslutet fattades efter övergången till MR12-formatet, som kortat ned matchtiderna.

— Vi har med övergången till MR12 och generellt snabbare matcher beslutat att välja best-of-five för stora finaler, säger Parsons i en kommentar till HLTV och fortsätter:

— Med fans som reser från när och fjärran vill vi säkerställa att vi levererar en rimlig mängd garanterat innehåll till dem som köpt biljetter.

IEM Rio spelas den 7—13 oktober och har 250 000 dollar (~2,6 miljoner kronor) i prispotten. Den enda svenska deltagaren i tävlingen är Ludvig "Brollan" Brolin som spelar sin första match i tävlingen mot hemmalaget Pain Gaming idag klockan 16:00.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..