×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ryska CS-legendaren startar egen organisation

1
Egor "flamie" Vasilyev är tillbaka i CS-scenen.
Den ryska CS-legendaren Egor "flamie" Vasilyev ska starta ett eget lag. Det meddelar den tidigare proffsspelaren via Telegram, där han också lanserar en namngivnings-tävling.

"Jag har stora nyheter att dela med mig, jag ska starta en egen esportorganisation. Första laget kommer givetvis vara ett CS2-lag. Jag kommer dela fler detaljer om spelarna senare, men nu har du möjligheten att bli del av historien"

I en kommentar till CS-sajten HLTV berättar 27-åringen att han ännu inte bestämt lagets spelare, men att fokuset ligger på yngre talanger i scenen.

flamie var en av nyckelspelarna i Natus Vincere från 2015 till 2021, och har spelat i 12 Majors samt vunnit 14 stora tävlingar. I och med lanseringen av sin nya organisation ber spelaren om namnförslag, där personen som föreslår det bästa namnet får 100 000 rubel (~11 000 kronor).

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..