×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Media: Dreamhack lämnar Jönköping helt — ställer in Dreamhack Summer

1
Jönköpings-Posten rapporterar att det inte blir några fler Dreamhack Summers i Jönköping.
Det verkar inte bli några fler Dreamhack-festivaler i Jönköping överhuvudtaget. Det rapporterar Jönköpings lokaltidning Jönköpings-Posten (JP).

Enligt JP har Dreamhack meddelat Destination Jönköping och Elmia att Dreamhack Summer inte kommer att genomföras i varken Jönköping eller någon annanstans i Sverige. JP:s uppgifter kommer från ett mejl som skickats ut till Jönköpings hotellkedjor där företrädare för Elmia och Destination Jönköping skriver att Dreamhack Summer inte kommer genomföras "i någon annan svensk stad varken nästa år eller framåt".

Så sent som förra året meddelade Dreamhack att man väljer att flytta Dreamhack Winter från Jönköping till Stockholm men att Dreamhack Summer skulle fortsätta äga rum i Jönköping. Så var också fallet i åtminstone ett år, innan man nu alltså väljer att lägga ned festivalen i Jönköping helt och hållet.

Artikelbild: Freja Borne/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..