×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ryska dataminern tror på Valves anti-cheat: "I teorin en jättebra idé"

1
Den kända dataminern tror att Valves AI-baserade anti-fuskverktyg kommer att bli mer effektivt.

Det finns få personer som följer Valves uppdateringar krings CS som den ryska dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletayev. I en intervju med den ryska nyhetssajten Cybersports.Ru delar Gabe Follower sina tankar om Valves AI-drivna anti-fuskverktyg, Vacnet 3.0, som Gabe Follower tror har framtiden för sig.

— Valve är det enda företaget som kan lägga obegränsade resurser på ett så kontroversiellt projekt. De har också mycket data för att träna sitt system, säger Gabe Follower och fortsätter:

— I teorin är detta en jättebra idé och har en framtid. Vacnet- och Trust Factor-patenten anger att Valve potentiellt känner till alla användaraktiviteter på plattformen: om alla konton som är kopplade till hårdvaran och allt som händer inom Steam. Om man studerar all denna information kan man teoretiskt sett dra ganska tillförlitliga slutsatser om en misstänkt fuskare.

I nuläget testar Valve fortfarande Vacnet 3.0, som har förmågan att spåra misstänkt beteende i realtid och avbryta matcher om fusk upptäcks. Dock har inga större uppdateringar om projektet delats sedan augusti, och utvecklarna efterfrågar fortfarande feedback på fall där systemet gett felaktiga resultat samtidigt som fuskprogrammen blir allt mer sofistikerade.

— Det kommer att finnas AI-baserade fusk, och det kommer att bli en katt-och-råtta-lek, men hypotetiskt sett vinner den sida som har mest data. I detta fall är det utvecklarna av anti-fusksystemet och spelet, säger Gabe Follower.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..