×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Franska profilen: Topplaget skyldiga över 280 000 kronor — spelarna kan lämna innan Majorn

1
Sébastien "KRL" Perez påstår att organisationen som kvalat till RMR-tävlingarna i Shanghai har ekonomiska problem.
Den franska streamern och tidigare Counter-Strike-proffset Sebastien "KRL" Perez publicerade igår information på plattformen X om ekonomiska problem och kontraktsituationer inom organisationen 3DMAX. I två uppmärksammade inlägg avslöjar KRL att de flesta spelarna i laget snart blir free agents och att vissa av organisationens nuvarande och tidigare spelare och anställda inte fått sina löner utbetalda.

Fransmannen påstår att 3DMAX åtminstone har skulder till tre personer på omkring 280 000 kronor. De som drabbats är enligt KRL lagets stjärna Lucas "Lucky" Chastang som organisationen uppges vara skyldig 10 000 Euro (~110 000 kronor), lagets före detta coach Adrien "killazoo" Legarda med 7000 Euro (~80 000 kronor) samt den tidigare analytikern Carmine "Fisic0" Lorusso som ska vara skyldig 8000 Euro (~90 000 kronor).

Enligt KRL löper de flesta av lagets nuvarande spelares kontrakt ut den 15 november, vilket innebär att nästan hela laget står utan avtal kort innan den europeiska RMR-tävlingen i Shanghai. Det innebär att laget kan bli ett intressant alternativ för andra organisationer som vill ta in ett topp 20-lag i Counter-Strike-scenen.

"Detta öppnar en nästan gratis möjlighet för ett topp 20-lag för vilken organisation som helst som vill gå in i scenen", skriver KRL.


Artikelbild: KRL/X och Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..