×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Kvalsuccé för Alliance — vidare till stängda ESL Challenger-kvalet

1
Alliance gick obesegrade genom det öppna kvalet. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Kvalsuccé för Alliance — vidare till stängda ESL Challenger-kvalet

Alliance blev de enda svenska deltagarna som lyckades säkra en plats i det stängda ESL Challenger Katowice-kvalet. Laget vann igår två raka matcher i det öppna kvalet och lyckades därmed gå obesegrade genom kvalet.

För Eyeballers, som också gick obesegrade genom den första kvaldagen, tog resan slut i den första matchen på den andra kvaldagen. Svenskarna förlorade mot Gun5 och missar därmed avancemang.

Alliance vs Navi Junior
Alliance vs Astralis Talent
Eyeballers vs Gun5

Sangal och ztr till CCT-kvartsfinal

Svensklaget Sangal Esports, med Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i femman, är klara för kvartsfinal i CCT Season 2 Europe Series 12. Laget, som fått en direktinbjudan till slutspelet, vann igår sin åttondelsfinal mot Passion UA med 2-1 i kartor.

Även Erik "ztr" Gustafsson och hans Gamerlegion säkrade igår en kvartsfinalplats i tävlingen efter att ha besegrat Sean "eraa" Knutsson och hans lag Copenhagen Wolves i åttondelen.

Sangal vs Passion UA
CPH Wolves vs Nemiga

Fjärde raka förlusten för Emmsan i ESL Impact League

Emma "Emmsan" Mattsson fortsätter att ha det blytungt i ESL Impact League-gruppspelet. Den svenska landslagsspelaren och hennes lag förlorade igår sin fjärde raka match i gruppspelet mot Let Her Cook. Förlusten innebär att laget inför den sista spelomgången ligger sist i grupp B.

Ence vs Let Her Cook

Kappa Bar klart för slutspel i Elitserien

Kappa Bars namnkunniga mixlag har säkrat en plats i Elitseriens slutspel. Laget vände 0-1-underläge till vinst mot Kario Mart i gårdagens gruppspelsmatch och säkrade därmed sin tredje vinst i tävlingens inledande swissgruppspel.

Kappa Bar vs Kario Mart

Eyeballers lämnade walkover i CCT-kvalet — måste vinna tre raka

Det svenska topplaget Eyeballers valde att fokusera på ESL Challenger Katowice-kvalet igår och tvingades lämna walkover i matchen motG2 Esports akademilag i kvalet till CCT Season 2 Europe Series 14. Förlusten innebär att Eyeballers måste vinna tre raka matcher för att ta en plats i nästa upplaga av tävlingen.

Eyeballers vs G2 Ares

Dagens svenskmatcher

CCT Season 2 Europe Series 12 (slutspel)
Gamerlegion vs B8
Sangal vs Betboom

Stängt kval till ESL Challenger Katowice
Alliance vs 9z

CCT Season 2 Europe Series 13 (gruppspel)
CPH Wolves vs Passion UA

Kval till CCT Season 2 Europe Series 14 (gruppspel)
Eyeballers vs Space

Artikelbild: Stephanie Lindgren, Daniel Sandström coh Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..