×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Profilen kritisk mot s1mples samarbete — varnar för intressekonflikt

1
Richard Lewis lyfter Oleksandr "s1mple" Kostylievs samarbete med Faceit som ett potentiellt problem.
Oleksandr "s1mple" Kostylievs samarbete med spelplattformen Faceit kan vara problematisk ur en integirtetssynpunkt. Det menar iallafall CS-journalisten Richard Lewis som under en sändning på Twitch diskuterade de två parternas samarbete rörande s1mples utbildningsplattform "Play like S1mple".

Enligt Lewis strider samarbetet mot speltillverkaren Valves regler om förbud mot affärsrelationer mellan tävlingsdeltagare och tävlingsarrangörer. Faceit är en del av samma koncern som tävlingsarrangören ESL vilket gör att samarbetet utgör en intressekonflikt, enligt Lewis.

Play like S1mple lanserades för knappt en månad sedan och är en plattform där s1mple och andra profiler erbjuder utbildningar genom videokurser som ska hjälpa CS-spelare att bli bättre på spelet. Plattformen har ett "strategiskt partnerskap" med Faceit som ska ge plattformens användare "exklusiv tillgång till Faceits premium-funktioner och exklusivt content på plattformen".

Se Lewis diskutera frågan:

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..