×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Johnny Speeds trea i onlinetävling

1
Johnny Speeds fortsätter att håva in prispengar. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Johnny Speeds trea i onlinetävling

Det svenska topplaget Johnny Speeds slutar trea i onlinetävlingen Fastcup CSGORUN Cup. Laget hade en tung dag i tävlingen under gårdagen då man först förlorade upper bracket-finalen mot 9INE och sedan lower bracket-finalen mot Nemiga Gaming.

Trots gårdagens förluster går Johnny Speeds inte tomhänta från tävlingen utan inkasserar 8 000 dollar (~81 500 kronor) i prispengar för sin tredjeplats.

Johnny Speeds vs 9INE
Johnny Speeds vs Nemiga

Metizport utslagna i Yalla Compass-åttondelen

Efter en fin insats i gruppspelet tog Metizports resa i Yalla Compass Summer slut tävlingens åttondelsfinal igår. Svenskarna kunde inte rå på den brittiska organisationen Into The Breach som vann åttondelen med 2-0 i kartor.

Metizport vs Into The Breach

Alliance utslagna ur European Pro League — Johnny Speeds till slutspel

Svenskarna i Alliance hade inte en lyckad insats i European Pro League. Laget åkte igår på sin andra raka förlust i GSL-gruppspelet och slutar därmed sist i gruppen.

Bättre gick det för Johnny Speeds som istället säkrade sin andra raka seger och är därmed klara för slutspel i tävlingen.

Alliance vs Verdant
Johnny Speeds vs Apogee

Efter tre raka segrar — eraas vinstsvit bruten

Efter att ha vunnit tre raka matcher var det dags för Sean "eraa" Knutssons första förlust som Copenhagen Wolves-spelare. Laget förlorade igår ett jämnt möte med danska Ecstatic med 1-2 efter att ha förlorat den avgörande kartan på övertid.

Matchen utgjorde den första spelomgången i CCT Season 2 Europe Series 13:s swissgruppspel vilket innebär att eraa och Wolves fortfarande har goda möjligheter att ta sig vidare till tävlingens slutspel.

CPH Wolves vs Ecstatic

Dagens svenskmatcher

Yalla Compass Summer (slutspel)
Fnatic vs Into The Breach

Kval till CCT Season 2 Europe Series 14 (gruppspel)
CPH Wolves vs K27

Elitserien (gruppspel)
Lemondogs vs Alliance

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..