×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-entusiaster löser ny bugg åt Valve

2
Communityt fortsätter att hjälpa Valve fixa buggar i Counter-Strike 2.
Orsaken till en allvarlig bugg i Counter-Strike 2 har nu upptäckts av CS-spelare som gett sig själva uppgiften att hjälpa Valve åtgärda problem i spelet. Buggen gjorde att ljudet av fotsteg ibland hördes torts att spelare smög i vatten.

I ett inlägg på X delade CS-profilen Poggu igår lösningen på buggen. I inlägget förklarar Poggu att buggen uppstod när en spelares ragdoll, karaktärsmodellen efter döden, föll i vatten istället för att dö direkt i vattnet.

Spelet försökte då skapa plaskande effekter genom att generera water_splasher-entiteter för varje ben i ragdollen. Dessa entiteter raderades dock aldrig, vilket ledde till att de fortsatte att producera ljud även efter att spelaren återuppstått.

Tidigare har Poggu och hans community hjälpt Valve att åtgärda boost- och crouch jump-buggarna som var ett problem i spelet under en lång tid. Valve har i skrivande stund inte implementerat någon fix för buggen men gissningsvis kommer tillverkaren att lösa problemet i nästa patch.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Poggu/X
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..