×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Polska CS-stjärnan pausar proffskarriären: "Min kropp är utmattad"

1
Krzysztof "Goofy" Górski lämnar Ence för att undvika att bli utbränd.
Den polske Counter-Strike-spelaren Krzysztof "Goofy" Górski lämnar ENCE Esports efter att hans kontrakt avslutats i samförstånd med organisationen. Beslutet meddelades igår, och Goofy avslöjade att han tar en paus från tävlandet på grund av utmattning.

Goofy, som anslöt till Ence i december 2023 som en del av svenskägda 9INE:s dåvarande femma, har kämpat med trötthet efter flera år av kontinuerligt spel.

"Jag kände att min kropp är utmattad efter några år utan några pauser", förklarade Goofy i ett inlägg på X och tillade:

"Jag älskar Counter-Strike och tror att jag har många år kvar av tävlande, men för att det ska bli möjligt måste jag ta hand om mig själv."


Goofys beslut kommer i en tid då Ence genomgår även andra förändringar. Laget har nyligen bytt huvudtränare och ersatt Jakub "kuben" Gurczyński med Niclas "enkay J" Krumhorn. Dessutom har laget kämpat med inkonsekventa resultat, bland annat genom att missa den europeiska RMR-tävlingen och hamna sist i ESL Pro League 20.

Nästa steg för ENCE blir att förbereda sig inför Elisa Masters Espoo, som hålls den 16-20 oktober med en prispott på 200 000 dollar (~2 miljoner kronor).

Ence är nu:
Lukas "gla1ve" Rossander
Kacper "kylar" Walukiewicz
Victor "sdy" Orudzhev
Paavo "podi" Heiskanen

Niclas "enkay J" Krumhorn (coach)

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..