×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Video visar hur mycket player models förändrats i CS2

1
Flera spelare ifrågasätter Valves förändringar.
En video på subredditen r/GlobalOffensive som visar hur animationen för playermodels förändrats sedan betan av Counter-Strike 2 har fått stor uppmärksamhet på forumet. Videon, som postades av användaren Fun_Philosopher_2535 i tråden "The CS2 beta Model animation used be less Sway compared to current one", kritiserar de förändringar som införts efter spelets officiella lansering.

I tråden jämför användaren nuvarande animationer med en tidigare version från CS2:s beta och uttrycker sitt missnöje med de senaste uppdateringarna. Han menar att de nya animationerna känns överdrivna och glitchiga, till skillnad från både Counter-Strike: Global Offensive och beta-versionen av CS2.

"Kanske är det bättre att bara gå tillbaka till de gamla animationerna från CS2-betan?", skriver han.

Flera användare deltog i diskussionen och påpekade problem med de nya animationerna. DNAHdn2 noterade att huvudets rörelser i den nuvarande versionen känns onödiga. En annan användare, youfoundKim, påpekade skillnader i karaktärernas fotplacering och jämförde den nuvarande modellen med beta-versionen, där fötterna upplevs som mer "klistrade" mot marken.

Se skillnaden på dagens spelarmodell och CS2-betans:
The CS2 beta Model animation used be less Sway compared to current one
byu/Fun_Philosopher_2535 inGlobalOffensive

Artikelbild: Fun_Philosopher_2535/Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..