×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

AlekS i täten för nya upplagan av Fisher Colleges femma

1
Den svenska in-game leadern får en belgisk lagkamrat.
För drygt ett år sedan fick den svenska in-game leadern Alexander "AlekS" Andersson möjligheten att flytta till USA och spela Counter-Strike på Fisher College, en högskola i Boston, Massachussets, samtidigt som han pluggar datateknik. Succén kom snabbt, och efter att Fisher College vunnit den senaste säsongen av Faceits onlineliga för amerikanska högskolor gör laget förändringar inför höstsäsongen.

Vi ser nu en tredje europé i laget i form av belgiska 23-åringe Milan "CrePoW" Libbrecht. Han ersätter amerikanska Anthony "ynoT" Vitale, som nu agerar coach i laget. Förändringarna innebär att Fisher College nu har en europeisk majoritet, först av alla lag i USAs högskole-scen.

AlekS är själv en tvåfaldig vinnare av Svenska Elitserien som ledare över Kappa Bar och 00Prospects och fortsätter nu agera som in-game leader för sitt collegelag. Fisher College kommer fortsatt framåt delta i diverse skoltävlingar.

Fisher College är nu:
SverigeAlexander "AlekS" Andersson
USAMatthew "tatm" Munro
BelgienMilan "CrePoW" Libbrecht
NederländernaNils "ReFuZR" Groot
USATommy "corn" Eckhart

USAAnthony "ynoT" Vitale (Coach)

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..