×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här delar donk med sig av sina CS2-settings

1
Inspireras av superstjärnans settings.
Danil "donk" Kryshkovets har tagit CS-världen med storm under året. Den blott 17-årige spelaren har i år lett sitt Team Spirit till segrar i bland annat IEM Katowice, Blast Premier Spring Final och Betboom Dacha Belgrade.

Att många sneglar på donk för att få inspiration för att förbättra sitt eget spel är inga konstigheter och nu har tävlingsarrangören ESL tillgodosett en hel del spelares önskemål om att få veta mer om donks inställningar. I en elva minuter lång video som släpptes tidigare i veckan visar donk upp sina settings och förklarar sitt tankesätt för CS-profilen Chad "SPUNJ" Burchill — helt klart intressant för många.

Se videon:

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..