×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är VP-stjärnans bästa smokes på Mirage

1
Virtus Pro-kaptenen släpper videoguide för smokes på Mirage.
Häromdagen Virtus.pro-stjärnan Ali "Jame" Djami en videoguide som fokuserar på användning av granater på CS2-kartan Mirage. Guiden riktar sig till spelare som vill förbättra sitt spelande i Faceit och matchmaking genom att lära sig de viktigaste granaterna.

I sin guide betonar Jame vikten av att bemästra så kallade "instant smokes" och avråder från att lägga för mycket tid på att öva med flashar och HE-granater. För att underlätta inlärningen delar han även med sig av konsolkommandon med koordinater för att spelarna lättare ska kunna träna in exakta granatkast.

Jame är inte den enda spelaren som nyligen delat med sig av utbildande innehåll. Även spelare som Jonathan "EliGE" Jablonowski och Nikola "NiKo" Kovač har nyligen släppt guider med fokus på crosshair-inställningar och aim-träning.

Se James smoke-guide:

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..