×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenske spelaren lämnar sitt lag — efter bara en månad

1
Timothy "tvs" Sjöberg är nu på jakt efter ett nytt lag.
Den svenska CS-spelaren Timothy "tvs" Sjöberg lämnar den sydafrikanska organisationen Bravado Gaming efter en kort tid i laget. I inlägg på sociala medier meddelar både Bravado och tvs att parterna valt att gå skiljda vägar på grund av rollförändringar i laget.

"I slutändan är vissa saker helt enkelt inte menade att bli av. Jag har bara bra saker att säga om organisationen och önskar dem och killarna allt gott framöver", skriver tvs i sitt inlägg.

Trots den korta tiden i laget, som varade omkring en månad, betonar tvs att det var en värdefull erfarenhet och att han nu är ännu mer motiverad att fortsätta tävla.

"Denna månad med dem har gett mig nya erfarenheter och återupplivat min glöd för att tävla på hög nivå", skriver han samtidigt som han meddelar att han letar efter ett nytt lag att spela med.


Artikelbild: Pressbild/Bravado
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..