×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelarna rasar - Movement i CS2 är fortfarande inte bra nog

1
Har du också upplevt movement-problem i CS2?
Spelarens rörelser i CS2 har varit ett omdiskuterat ämne. Många tycker att det nya spelet förstörde movement på flera sätt, och trots att spelet varit ute i över ett år är få av dessa problem lösta.

CS-spelarna har nu tagit sig till Reddit för att uppmärksamma problemen. Ett populärt inlägg fokuserade på att hopp i CS2 inte längre är konsekventa, vilket blev särskilt problematiskt när Valve förbjöd hopp-script i spelet förra veckan. Nu vädjar spelarna om möjligheten att konsekvent göra hopp, vilket är väsentligt för att kasta granater.

Ett annat populärt inlägg uppmärksammade problem med hårkorset i CS2. När spelet släpptes märkte många att hårkorset rörde sig annorlunda på trappor jämfört med CS:GO. Många antog att detta skulle lösas under betan, men så blev det inte. Nu, ett år senare, har Valve ännu inte fixat problemet. "Gud, jag saknar CS:GO så mycket", skriver en förtvivlad Reddit-användare som kommentar till inlägget.

Se CS2:s inkonvekventa hopp
This is why de-subtick jump is necessary. Same position, same velocity at release, 3 different outcomes.
byu/FNScence inGlobalOffensive

Se hur trappor påverkar hårkors i CS2
Posts from the globaloffensive
community on Reddit


Artikelbild: Valve och Skärmdump/Reddit
Videokälla: ESL/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..