×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

Navi-stjärnan lyfter okända landsmannen: "En av de hårdast arbetande spelare jag vet"

1
Majorns bästa spelare hyllar sin landsman.
Det finns många aspirerande CS-proffs som arbetar hårt för att nå sin dröm om att en dag få spela för ett topplag. Nu väljer Natus Vincere-stjärnan att lyfta en av dem.

I ett inlägg på X hyllar jL sin landsman Matas "MAGILA" Magila. Den 22-åriga litauern är för de flesta en okänd spelare, men Majorns MVP verkar hålla honom väldigt högt.

I inlägget beskrivs MAGILA, som för tillfället representerar Grannys Knockers men också verkar öppen för nya lag, som "en av de hårdast arbetande killarna" och att han både utgör "en uppgradering för vilket lag som helst" och en stämningshöjare.

Om Majorns bästa spelares stöd kan leda till ett proffskontrakt återstår att se.

Hela jL:s inlägg:
Jag känner den här killen personligen och jag vet hur mycket det här spelet betyder för honom. En av de hårdast arbetande killarna jag känner, låt inte hans ålder hindra dig från att ge honom en chans. Jag var i hans ålder när jag blev inbjuden till Mad Lions som sjätte man.

Han kommer inte bara vara en uppgradering för vilket lag som helst, utan han kommer också höja stämningen inom laget, det kan jag lova dig.

Han är specialiserad på entry fragging, att ta ytor och kartkontroll. Han förstår spelet och kan enkelt göra mitt-i-rundan-samtal från sina positioner.

Och nej, MAGILA bad mig inte att göra inlägget. Jag gjorde det för att jag vet att han förtjänar det.

Artikelbild: Pressbild/ESL och Pressbild/Grannys Knockers
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..