×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Major-MVP:n rasar mot sexistiska CS-spelare: "Neandertalare"

1
Natus Vincere-spelaren toksågar Counter-Strikes spelarbas.
I ett uppmärksammat inlägg på X ryter den litauiska stjärnan Justinas "jL" Lekavicius mot spelare som beter sig illa mot kvinnliga CS-spelare. I inlägget lyfter jL en situation där den amerikanska CS-streamern haleysaurus hamnat i samma lag som en spelare som förstörde en match helt för haleysaurus och hennes lag till synes bara för att han hamnat i samma lag som en tjej.

I sitt inlägg påpekar jL att företeelsen inte är unik och att det förmodligen finns många spelare som förtjänar att bannas på grund av sitt dåliga beteende.

"Jag förstår typ varför de inte bannar dessa människor permanent, de skulle förmodligen behöva ta bort 20% av spelarbasen. Jag pratar inte bara om den här situationen. Det finns några avskyvärda varelser på Faceit som inte förtjänar att vara i kontakt med mänskligt liv, absoluta neandertalare", skriver jL.

Det är inte första gången som jL ryter ifrån mot CS-spelare som behandlar tjejer dåligt. I början på året skrev han ett liknande inlägg som en reaktion på att hans fästmö blivit trakasserad när hon spelade.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..