×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Majordrömmen lever för Johnny Speeds – vann första måstematchen

2
Det enda helsvenska Major-hoppet lever än.
Drömmen om en Major i Shanghai lever för vårt enda helsvenska lag i de europeiska Major-kvalen. Med kniven mot strupen lyckades Johny Speeds till slut vinna kvällens måstematch mot Zero Tenacity med 2-1.

Resultatet innebär att Johnny Speeds får tävla vidare i Major-kvalet under fredagen. Laget har två förluster och en vinst på efter tre spelade swissomgångar och måste vinna två raka matcher till för att ta sig till den europeiska RMR-tävlingen som spelas i Shanghai i november.

Att kvällens match hade potential att bli jämn visade sig redan på den första kartan Mirage som gick till övertid innan Johnny Speeds kunde säkra vinsten med 16-12. Zero Tenacity kunde sedan kvittera på sitt eget kartval Anubis efter en stabil 13-7-seger.

Kartan avgjordes sedan på Inferno. Lagen höll jämna steg i den första halvleken som slutade 6-6 innan det var dags för Johnny Speeds att spela CT. Där fortsatte lagen att spela jämnt men till slut kunde Johnny Speeds, mycket tack vare fint spel från Jonatan "bobeksde" Persson och William "draken" Sundin, rycka ifrån och vinna med 13-11.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..